Zaprešić, najam, 2s

Izdvojeno
500/mj + režije

Opis

– komforan dvosoban.
– 2 kat
– orijentacija jugozapad
– 50 m2
– balkon, površine 8 m2
– izgrađeno 2001., g.
– uređeno 2022 g.
– u stambenom objektu sa ukupno 6 stanova
– etažno centralno plinsko grijanje
– u potpunosti namješten
– iznajmljuje se na duže vrijeme
– polog u iznosu od dvije mjesečne najamnine

Zaprešić grad koji se intenzivno razvija kao centar visokoškolskih ustanova te kao grad rekreacije i sporta – golf, konjički sport, orijentiran te jako dobro povezan sa Zagrebom do kojeg se iz Zaprešića koristeći bilo koji prijevoz vrlo brzo stiže.
U vrlo mirnom i tihom okruženju na kraju slijepe ulice na čestici površine 1000 m2, sagrađen je stambeni objekt sa ukupno šest stanova. Objekt ima veliko dvorište popločeno, ograđen visokom ogradom sve hortikulturno uređeno. što daje dodatnu vrijednost udobnom i kvalitetnom obiteljskom životu. Sve je sagrađeno iznimno kvalitetno sa izrazitom pažnjom na svaki detalj. Rijetko pružena mogućnost unajmljivanja tako kvalitetnog, komfornog dvosobnog stana koji se sastoji od jako lijepog velikog balkona, spavaće sobe, dnevnog boravka sa integriranom blagovaonicom i kuhinjom, hodnika, kupaonice sa WC-om.
Fokus osim na funkcionalnu organizaciju prostora stavljen i na zadovoljavanju potreba suvremenog života te stoga stan ima i parkirališno mjesto. Sva brojila (plin, struja, voda) odvojeno. Etažno centralno plinsko grijanje. Cijeli objekt je pod video nadzorom.
Vlasnica nekretnine, Najmodavac, prednost daje Najmoprimcima, nadasve ozbiljnim, zaposlenim, bračni par, uz napomenu, da se ne dozvoljava te isključuje bilo kakova mogućnost držanja kućnih ljubimaca.

Detalji

 • Površina:
  50 m2
 • Sobnost:
  2
 • Cijena:
  500/mj + režije
 • Godina izgradnje:
  2001
 • Najam / prodaja:
 • Kat:
  2