Zaprešić, jako lijep dvosoban stan na prvom katu

Opis

Zaprešić grad koji se intenzivno razvija kao centar visokoškolskih ustanova te kao grad rekreacije i sporta – golf, konjički sport, orijentiran te jako dobro povezan sa Zagrebom do kojeg se iz Zaprešića koristeći bilo koji prijevoz vrlo brzo stiže. U vrlo mirnom i tihom okruženju na kraju slijepe ulice na čestici površine 1000 m2, sagrađen je stambeni objekt sa ukupno sedam stanova. Objekt ima veliko dvorište popločeno, ograđeno visokom ogradom sve hortikulturno uređeno, što daje dodatnu vrijednost udobnom i kvalitetnom obiteljskom životu. Sve je izgrađeno iznimno kvalitetno sa izrazitom pažnjom na svaki detalj. Posredujemo kod iznajmljivanja stana na prvom katu. Rijetko pružena mogućnost unajmljivanja tako kvalitetnih stanova.
– dvosobni stan koji se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka sa integriranom kuhinjom i blagovaonicom , hodnika, kupaonice sa WC-om te prelijepog velikog balkona.
Fokus osim na funkcionalnu organizaciju prostora stavljen i na zadovoljavanju potreba suvremenog života te stoga svaki stan ima parking mjesto kao i sjenicu, roštilj sve na korištenje Najmoprimcima koji stanuju u navedenom objektu. Cijeli objekt je pod video nadzorom. Sva brojila (plin, struja, voda) odvojeno, obveza Najmoprimca je plaćanje režija. Etažno centralno plinsko grijanje.

Stan je u potpunosti namješten i vrhunski uređen.
Nije dozvoljeno te se isključuje bilo kakova mogućnost držanja kućnih ljubimaca.
Polog u iznosu dvije mjesečne najamnine.
Nekretnina se iznajmljuje na duže vrijeme.

Detalji

  • Sobnost:
    2
  • Najam / prodaja:
  • Kat:
    1