Vila Medulin

Izdvojeno
1.300.000

Opis

– 262 m2
– okućnica 226 m2
– novo
– u potpunosti opremljeno i namješteno
– bazen 40 m2
– 3 parkirna mjesta

Cijena 1.300.00,00 EUR-a

Na sjevernoj strani Jadranskog mora, smjestio se najveći Jadranski poluotok Istra, sa svojim biserom Medulinom, najatraktivnijom turističkom destinacijom, jedna je od dvadeset najpoznatijih kupališnih imena na Jadranu, reprezentativno središte istarskog turizma koje graniči s gradom Pula sa karakteristikom autentičnog lokaliteta poznatog po svojoj naseljenosti još u prapovijesno doba.

U tom biseru, nudimo novosagrađenu, modernu, pomno uređenu vilu, površine 262 m2 na parceli od 488 m2, koja odiše bezvremenskom elegancijom, u potpunosti namještena i opremljena brendiranom opremom i namještajem.

Villa se rasprostire na dvije etaže odlično koncipiranim: donja etaža objedinjuje otvoreni dnevni prostor kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, staklenim je stijenama povezana sa vanjskim prostorom gdje je bazen, čineći tako boravak još luksuznijim dok gornja etaža sadrži: 4 (četiri) komforne, klimatizirane spavaće sobe koje obiluju prirodnim svjetlom. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu.

Vanjski prostor, površine 357 m2, odiše životom i ugodom, bogato uređen sa grijanim bazenom od 40 m2, saunom, vanjskim tušem te WC-om, te sa nekoliko zona za odmaranje koje su precizno osmišljene.

Na spomenutom vanjskom prostoru može se komforno parkirati više automobila na uređenom prostoru.

Osim prethodno opisanih prostornih i strukturnih značajki posjeda, ova je vila svojim ključnim prostorima okrenuta tako da pruža ugodan pogled na prirodu.

Sam interijer djelo je vlasnice, koja je estetskim senzibilitetom kroz pravilan odabir tonova i formi, sa određenom dozom luksuza, stvorila nadasve ugodan ambijent.

Detalji

 • Površina zemljišta:
  226 m2
 • Površina:
  262 m2
 • Sobnost:
  5
 • Cijena:
  1.300.000
 • Najam / prodaja:

Slične nekretnine