Siget, 3s, 95m2

247.000

Opis

– površina stana 95 m2
– stan, dvoetažan
– 3 lođe
– orijentacija I-Z
– dvije spavaće sobe
– kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak
– dva WC-a
– kupaonica
– ulazni prostor
– hodnik
– spremište u stanu
– grijanje _ toplana
– 1 kat od ukupno 14
– 3 lifta
Cijena: 247.000 EUR

U planski izgrađenom naselju Siget, točnije u samom srcu naselja u ulici Siget, koji ima sve što treba jednoj obitelji, nudimo izvrsnu mogućnost kupnje komfornog dvoetažnog stana na prvom katu, dvostrane orijentacije I-Z, sa tri lođe, a koji sadrži ulazni prostor, komforan dnevni boravak, pouotvorenu kuhinju sa blagovaonicom u odnosu na dnevni boravak, te WC-e, prostor za odlaganje stvari, sve navedeno na donjoj etaži stana dok se na gornjoj etaži nalazi kupaonica, odvojeni WC-e, dvije spavaće sobe te hodnik.

Tu, u samom srcu kvarta, nalaze se dječji vrtić Siget i osnovna škola Većeslava Holjevca.
Stambeni objekt u kojem se nalazi stan, ima ukupno 14 katova, 3 ulaza, 9 liftova, pristojno uređen i održavan te je ugodan za život. Dotok prirodnog svijetla na stubištima. U prizemlju su smješteni manji poslovni prostori. Veliki otvoreni besplatni parking.
Naselje Siget, pet minuta vožnje dijeli od jezera Bundek te na 5 min., udaljenosti nalazi se jedan od najpoznatijih zagrebačkih shopping centara, Avenue Mall.
Siget je prometno povezan sa dvije tramvajske linije i brojnim autobusnim linijama koje ga povezuju s ostalim novozagrebačkim naseljima, okolicom Zagreba, i naravno, središtem grada.

Detalji

 • Površina:
  95 m2
 • Sobnost:
  3
 • Cijena:
  247.000
 • Najam / prodaja:
 • Kat:
  1

Slične nekretnine