Sesvetski Kraljevec, Iver, 1.5s

Izdvojeno
83.000

Opis

Sesvete, gradska četvrt u sastavu grada Zagreba, koja obuhvaća čak četvrtinu ukupnog prostora grada Zagreba, smještena na njegovom sjeveroistočnom dijelu, jedina gradska četvrt sa najbržom urbanizacijom unatrag nekoliko godina, kojom je dobila pravi gradski štih te postala poželjno mjesto za stanovanje. Prostire se dužinom ceste Zagreb – Dugo Selo te obuhvaća nekoliko naselja od kojih je najveće naselje sa svom infrastrukturom Sesvetski Kraljevec, udaljen svega 17 km od Trga bana Josipa Jelačića, u čijoj sub urbanoj zoni leži atraktivno naselje Iver, koje svojim konceptom novih stambenih objekata sa suvremenim pristupom oblikovanja, visokim standardom gradnje, sadržajnim okruženjem, pruža apsolutno sve što je potrebno u svakodnevnom životu.
Neke od najvažnijih karakteristika naselja je njegova suvremeno opremljena Osnovna škola Iver, sa svim sportskim terenima (za košarku, tenis, nogomet, atletiku), Sportska dvorana Iver, Bazen Iver (koji se prostire na površini od 2600 m2, a sadrži bazen dimenzija 33×25 m, dubine 2 m i teretane), kao samostalni objekti, Dječji vrtić Šegrt Hlapić, područni objekt Iver, razne trgovine, kafići kao i saloni uslužne djelatnosti.
Prometnice unutar naselja osiguravaju lagan i jednostavan promet kroz naselje te brzu fluktuaciju, pritom ne ugrožavajući bezbrižno kretanje pješaka i djece u igri.
Iver, naselje u kojem je osigurano bezbrižno odrastanje djece, koje štedi dragocjeno vrijeme obiteljima ali i mladima koji započinju samostalan život, u jednom od arhitektonski najprivlačnijem stambenom objektu nudimo jedinstvenu priliku za kupnju jednoipolsobnog stana, izvrsne funkcionalnosti a koji se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, degažmana, kupaonice sa WC-om, ulaznog prostora, u potpunosti opremljen i namješten, novim namještajem, istočne orijentacije.
Parkirnih mjesta ispred stambenog objekta u kojem se nalazi stan ima dovoljno, uvijek ima slobodnih mjesta.
Sva dokumentacija u potpunosti uredna.
Naselje ima odličnu prometnu povezanosti kako cestovnim tako i željezničkim putem. Vlak prolazi vrlo blizu južnog dijela naselja, najbliže stajalište udaljeno je 800 m, tako da žitelji do samog središta Zagreba putuju samo petnaestak minuta, vozi i direktna zetova autobusna linija Iver-Borongaj i to svakih 15 min. Automobilom, mobilnost je još lakša i ugodnija jer za svega 5 minuta, stiže se do obilaznice te je tako omogućen brz i jednostavan ulazak u grad u svim pravcima, kao i direktan izlazak na autoput.
Iskazanu zainteresiranost kao i tražene dodatne informacije, te termin za razgled stana, molimo proslijedite nam elektroničkom poštom na adresu; info@cro-invest.hr ili 095 367 88 77.

Detalji

  • Sobnost:
    2
  • Cijena:
    83.000
  • Najam / prodaja:
  • Kat:
    Visoko prizemlje