Maksimir, komforan dvosoban stan

Izdvojeno
179.500

Opis

Nudimo rijetko priliku, kupnje prelijepog građanskog stan na elitnoj lokaciji, u stambenoj zgradi armirano-betonske konstrukcije, bez oštećenja u potresu, sa dva novo ugrađena lifta.
Komforan dvosoban stan, koji se nameće svojom izvrsnom funkcionalnošću koji sadrži; hodnik, komforni dnevni boravak, kuhinju (odvojena prostorija za sebe sa velikim prozorom sto jpj omogućava da bude prirodno osvetljena u koju je integrirana blagavaonics), spavaću sobu, kupaonicu, odvojen/zaseban WC-e te špajzu, površine 59 m2, zapadne orijentacije s pogledom na park a koji uz vrlo minimalna ulaganja vremena i financija, ukoliko budući Kupac ima potrebu i želju, može imati funkciju trosobnog stana.
Ogromna prednost stana očitavanja se u blizini Osnovne škole te blizini vrtića do kojih se dolazi bez da se treba proći ijedna prometnica. Neposredna blizina Doma zdravlja te srednje škole MIOC..
U blizini tramvajski promet (100 m).
Stanu pripada spremište u podrumu, površine 2 m2.
Stambena zgrada ima zajedničku terasu i sušionicu rublja, koja je na korištenje svim suvlasnicima.
Stan je u otkupu koji Kupac može preuzeti na svoje ime te dalje otplaćivati u ratama, što Kupcu olakšava kupnju po pitanju financijske konstrukcije jer se od ukupno iznesene kupoprodajne cijene u tom slučaju oduzima iznos otkupa koji Kupac preuzima na svoje ime dalje otplaćivati u ratama a Vlasniku/Prodavatelju isplaćuje ostatak kupoprodajne cijene. Iz razloga da ispoštuje rok isplate druge nekretnine Prodavatelj/Vlasnik, otvoren je za razgovor po pitanju kupoprodajne cijene.
Stan trenutno nema lođu niti balkon ali ima mogućnost izvedbe istih. Dvije fotografije pridružene ovom oglasu su fotografije zatvorene lođe te jednog balkona, a koji su izvedeni na stanovima istog tipa kao što je ovaj stan koji se prodaje.

Detalji

 • Površina:
  59 m2
 • Sobnost:
  2
 • Cijena:
  179.500
 • Najam / prodaja:
 • Kat:
  VP

Slične nekretnine