Knežija, 60m2, 2s

Izdvojeno
170.000

Opis

Knežija, jako traženi kvart, kod kupnje stanova, planski građen sa svim sadržajima, od kojih neposredna blizina vrtića i škole, Doma zdravlja, dva trgovačka lanca; Lidl i Špar, te niz drugih za kvalitetu života sadržaja a koji su svi na 2 min. pješice. Javni gradski prijevoz, tramvaj na Savskoj i Horvaćanskoj, te nekoliko autobusnih linija.
U tom poželjnom kvartu za stanovanje, posredujemo kod komfornog dvosobnog stana koji se sastoji od kupaonice sa WC-om, hodnika, kuhinje sa blagovaonice, dvije komforne sobe, od kojih se jedna može koristiti kao dnevni boravak a druga kao spavaća soba. Sobe su uistinu komforne te iz toga razloga u sobi može boraviti i dvoje djece a da imaju dosta mjesta za učenje a druga soba koja bi bila u funkciji dnevnog boravka ima prostora da se odvoji mali prostor za bračni krevet, s obzirom na današnji izbor materijala koji su pregradne stjenke djelomično otvorene.
Stan ima centralno grijanje _toplanu, ugrađene razdjelnike. Orijentacije S-J.
Stanu je pridruženo spremište u razizemlju, u kojem ima i zajednički biciklarnik. Stambena zgrada građena 1971 godine, ali u odličnom stanju, nema nikakovih oštećenja od potresa. Zgrada ima lift koji ide od razizemlja u kojem postoji rampa za invalide. Kroz vrata koja su u ravnini sa zemljom ulazi se u hodnik koji je zapravo rampa za invalide i dođe se do lifta, kojim se onda ide do visokog prizemlja pa onda na prvi kat i dalje. Stan koji se nudi nalazi se na prvom katu.
Stan je potrebno urediti što daje budućem vlasniku mogućnost potpune prilagodbe prema svojim potrebama i željama.
Stan idealan za investiciju iz razloga blizine studentskog doma Stjepan Radić i doma na Cvjetnom kao i blizina fakulteta, vrlo lako i brzo dolazi se do fakulteta javnim gradskim prijevozom.

Detalji

 • Površina:
  60 m2
 • Sobnost:
  2
 • Cijena:
  170.000
 • Godina izgradnje:
  1971
 • Najam / prodaja:
 • Kat:
  1

Slične nekretnine